Web Analytics Made Easy - Statcounter

پل حافظ در دهه ۵۰ خورشیدی توسط یک شرکت بلژیکی ساخته شد. تمام قطعات این پل در بلژیک ساخته و پس از انتقال به کشور در تهران به هم متصل شدند. میزبانی پایتخت از هفتمین دوره بازی‌های آسیایی که دهم تا بیستم شهریور سال ۱۳۵۳ با عنوان جام تخت‌جمشید برگزار می‌شد و مدیریت ترافیک در مسیر هتل‌ها تا ورزشگاه آزادی، علت ساخت این پل بود که طراحی تا بهره‌برداری آن در مدت ۵ سال انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در گذر زمان این پل نقش کلیدی در کاهش بار ترافیک ایفا کرد و با گذشت ۴۰ سال به یکی از مسیرهای پر تردد تهران تبدیل شد.

 اردیبهشت سال گذشته بود که «صفا صبوری دیلمی» معاون فنی و عمران شهردار تهران خبر جمع‌آوری پل حافظ را رسانه‌ای کرد و گفت: «سازه این پل عمق زیادی ندارد و در گذر زمان دچار فرسایش شده است. نگهداری این پل که بیش از ۷۰۰‌متر طول دارد، بسیار هزینه‌بر است و برای مرمت و نگهداشت آن به اندازه ساخت یک پل جدید به اعتبار نیاز است. » او در پایان بر جمع‌آوری این پل تأکید کرد و گفت: «جمع‌آوری پل حافظ در شرایط کنونی و با توجه به فرسودگی‌های ایجادشده بهترین گزینه است و این کار تیر ماه امسال عملیاتی می‌شود. »

تیر ماه ۹۹ که از راه رسید، همه منتظر جمع‌آوری پل حافظ بودند، اما این اتفاق نیفتاد. «محمد عندلیب» معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار منطقه ۶ در گفت‌وگو با خبرنگار ما می‌گوید: «علت تأخیر در اجرای طرح جمع‌آوری پل حافظ، طولانی شدن مطالعات انتخاب مسیرهای جایگزین مناسب است. » به گفته او مطالعات تمام شده است و کارشناسان مشغول جمع‌بندی نهایی هستند و با انتخاب و تعیین مسیرهای جایگزین کار جمع‌آوری پل حافظ از اواخر تیرماه شروع می‌شود.  
عندلیب با اشاره به مسیرهای جایگزین می‌گوید: «قطعا با عملیاتی شدن طرح جمع‌آوری پل حافظ مشکلات ترافیکی خواهیم داشت، اما سعی می‌کنیم با انتخاب مسیرهای مناسب این مشکلات را به حداقل برسانیم. » براساس آخرین اطلاعات ۳ گزینه اجرایی برای عملیاتی شدن این کار وجود دارد. اول انسداد کامل خیابان حافظ، حدفاصل خیابان کریمخان زند تا خیابان انقلاب، دوم انسداد شبانه پل با امکان‌ تردد در کنارگذرها و سوم اسنداد شبانه پل و انسداد کنارگذر شرقی در روز.  

کد خبر 527723 برچسب‌ها محله همشهری محله خیابان پایتخت

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: محله همشهری محله خیابان پایتخت جمع آوری پل حافظ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۲۴۷۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسیرهای خراسان جنوبی مسدود نیست

ایسنا/خراسان جنوبی مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی گفت: با توجه به بارندگی‌های صورت گرفته و در پی وقوع سیلاب در برخی از مناطق خسارات بسیاری وارد شده که برخی از جاده‌های استان مسدود بوده که با بازسازی‌ها صورت گرفته مسیرها باز شده است و در حال حاضر هیچ راهی مسدود نیست.

محمدعلی آخوندی، در گفت‌وگو با ایسنا گفت: از بعد سیلاب و انسداد جاده تقریبا مشکل رفع شده و شرایط به پایداری نسبی را پیدا کرده است اما دلیل بر امن بودن راه‌ها و بازسازی شدن آن‌ها نیست.

وی افزود: مشغول عملیات بازسازی جاده‌ها بوده و برای تردد در راه‌ها نیز باید ملاحظه صورت گیرد چرا که برخی از جاده‌ها بررسی نشده و ممکن است زیر جاده‌ خالی شده باشد و تأکید برا ین است که ترددها به حداقل برسد و با احتیاط کامل و از سینه راه نیز فاصله گرفته شود.

آخوندی با بیان اینکه جاده‌های استان مسدود نیست، گفت: در محورهای روستای از جمله؛ معصوم آباد زیرکوه و بخش‌هایی از شهداد به نهبندان و مسیرراه نیز ممکن است شرایطی باشد که نیاز به احتیاط کامل دارد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی گفت: در شهرستان خوسف بسیاری از آبنماها  تخریب شده که نیاز است رعایت شود.

وی تصریح کرد: ایمن سازی اولیه مسیرها در دستور کار است و با امکانات و دستگاه‌های متولی انجام می‌شود و لازم است رعایت شود چرا که بازسازی کامل نیازمند برآورد خسارات است.

آخوندی تصریح کرد: علاوه بر راه‌ها و محورهای شهری و روستایی که خسارات بسیاری در شهرستان زیرکوه، طبس، خوسف و خور و برخی از محورهای داخلی سرایان به دلیل سیل داشتیم اما در مناطق حساس و مسکونی نداشتیم، این روند بارندگی به صورت نقطه‌ای و رگباری و در برخی نقاط احتمال جریان آب نیز وجود دارد به ویژه در سمت نهبندان، سربیشه و خوسف بیشتر خواهد بود.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی گفت: در حوزه انتقال آب و شبکه‌های آبرسانی روستایی و قنوات و در دام و کانال‌های انتقال آب و در برق‌رسانی دچار مشکل شدیم که باید برآورد خسارات انجام شود.

وی بیان کرد: در حوزه‌های واحد مسکونی خسارات قابل توجه نبوده است و با کمک خود مردم باید تلاش شود که مناطق مقاوم‌تری داشته باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فاز اول پروژه دوگاز تا پایان سال به بهره برداری می رسد؛ تکمیل فاز دوم فتح-باغستان تا پاییز
  • فاز اول پروژه دوگاز تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد/ تکمیل فاز دوم فتح-باغستان تا پاییز
  • فرونشست عمیق زمین در یکی از خیابان‌های مشهد
  • فرونشست عمیق زمین در تقاطع خیابان کلاهدوز و قاضی طباطبایی مشهد
  • مسیرهای خراسان جنوبی مسدود نیست
  • ٢٦ طرح فوق توزیع و انتقال برق تا پایان اردیبهشت وارد مدار می‌شود
  • ۲۶ طرح فوق توزیع و انتقال برق تا پایان اردیبهشت وارد مدار می‌شود
  • مسیرهای دسترسی تقاطع محور فردوسی و بلوار پیامبر اعظم(ص) تکمیل می‌شود
  • بارندگی منجر به کندی حرکت در برخی مسیرهای اصلی مشهد شده است
  • راهنما برای گالری‌گردی در پایانِ هفته پیش‌ِ رو