Web Analytics Made Easy - Statcounter

صفا صبوری دیلمی معاون فنی و عمرانی شهردار تهران در گفت و گو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به برنامه ریزی‌های انجام شده برای جمع آوری پل حافظ ،ضروریات این اقدام را تشریح کرد.
معاون فنی و عمرانی شهردار تهران با اشاره به مطالعات انجام شده برای این اقدام گفت: بر این اساس شورای ترافیک مصوب کرده که حذف این پل مجاز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با تاکید بر اینکه پل حافظ چند مسئله دارد و ایمنی شهر، در مهندسی صحیح است، گفت: این پل با تکنولوژی قدیم ساخته شده است، ضمن اینکه از ابتدا به صورت موقتی ساخته شده بود و در برابر زلزله هم مقاومت لازم را ندارد.

صبوری دیلمی با تاکید بر اینکه هزینه‌های نگهداری پل بالاست، گفت: در این شرایط بهتر است که آن را تبدیل به پل دائمی کنیم و تبدیل به پل دائمی هم هزینه‌های زیادی دارد.

او با بیان اینکه این پل خودرو‌ها را از ترافیک خاص و سنگینی عبور نمی‌دهد، گفت: از آنجاییکه در خیابان طالقانی ترافیک جدی نیست، لذا اگر این پل نباشد، خودرو‌ها فقط ۲۰ ثانیه در تقاطع خیابان طالقانی توقف خواهند داشت.

معاون عمرانی شهردار تهران با بیان اینکه هدف از این اقدام بیشتر ایمنی است، اظهار کرد: اصناف فعال در این خیابان هم به خاطر تاریکی ناراضی هستند و رویکردی که تاکنون وجود داشته نشان از آن است که ما همه چیز را فدای خودرو می‌کنیم.

او در خصوص دو پل دیگر خیابان حافظ که از چهارراه کالج به پایین هستند، اظهار کرد: این دو پل ترافیک مهمی را جابجا می‌کنند و ما به دنبال حذف آن‌ها نیستیم.

صبوری دیلمی در خصوص موضوع شورای شهر تهران نسبت به این تصمیم گفت: شورای شهر در جزئیات وارد نمی‌شود و سیاست گذاری‌ها را انجام می‌دهد. اما هر وقت که بخواهیم پل حافظ را جمع آوری کنیم، هماهنگی‌های لازم را با شورای شهر انجام خواهیم داد.

او در پایان اظهار کرد:کارشناسان ترافیک، پلیس راهور و شورای ترافیک هم نظرشان بر جمع کردن پل است.

بیشتر بخوانید:

گلایه‌های عضو شورای شهر از توقف پروژه‌های عمرانی تهران امروز مدیریت شهری از هر زمان ذلیل‌تر شده است/ جمع آوری پل حافظ در برنامه نیست خداحافظی تهران با پل حافظ


انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پل حافظ ترافیک شورای شهر جمع آوری پل حافظ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۵۰۹۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح فاز اول آزادراه شوشتری تا پایان سال

تین نیوز

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران از افتتاح فاز اول آزادراه شوشتری تا پایان امسال خبر داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، هادی حق بین در مورد سرانجام ساخت آزادراه شهید شوشتری و رایزنی با محیط زیست برای اجرای فاز دو این آزادراه، گفت: برای ساخت فاز اول بخش زیادی از معارضین پروژه رفع شده است و به صورت جزئی کماکان معارض مانده؛ اما تأثیر چندانی بر روند اجرای پروژه نمی گذارند.

حق بین با بیان اینکه تمام جبهه های کاری پروژه ساخت آزادراه شهید شوشتری فعال است، اظهار کرد: امسال فاز اول این آزادراه را به عنوان یک پروژه اثرگذار در جریان بهبود ترافیک تقدیم مردم خواهیم کرد؛ البته اتصال آزادراه به بزرگراه هجرت نیز باید انجام شود و این پروژه نیز آغاز شده است و امید است تا پایان سال این پروژه تکمیل شود.

نامه شهرداری به محیط زیست برای عبور تونلی از زیر جنگل های سرخه حصار چه شد؟

حق بین در مورد سرانجام نامه شهرداری تهران به سازمان محیط زیست برای عبور تونلی از زیر جنگل های سرخه حصار نیز افزود: متأسفانه هنوز بازخوردی در این زمینه از سوی سازمان دریافت نکردیم؛ اما در بازدید نوروزی، خدمت رئیس جمهور این موضوع را عرض کردم که امید است ایشان نیز تأکیدی کنند تا مسئله فاز دوم آزادراه شوشتری حل شود.

وی در مورد اثرگذاری که ساخت این آزادراه بر روی جریان ترافیکی تهران خواهد داشت، گفت: پروژه شهید شوشتری یک پروژه ملی است؛ چراکه تهران به دلیل اختلاف ارتفاعی ۹۰۰ متری که از شمالی ترین نقطه شهر تا جنوبی ترین نقطه شهر دارد و همچنین شرایط توپوگرافی خاصی که دارد؛ این امکان را نمی دهد که در شمالی ترین نقطه تهران که شاهد کوه ها و ناهمواری هایی هستیم،  کمربندی شمالی را به راحتی اجرا کنیم و این درحالی است که ما در تهران کمربندی غربی و جنوبی داریم؛ اما فاقد کمربندی شرقی هستیم و کارکرد شوشتری به عنوان کمربندی شرق تهران است.

وی تأکید کرد: بسیاری از خودروهای سنگین و سبک برای این که از جنوب تهران به استان های شمالی بروند از شرق تهران طی مسیر می کنند و چون مسیری کمربندی ندارند، از بزرگراه بسیج استفاده می کنند که سبب استهلاک معابر و همچنین ترافیک بسیار سنگین و ایجاد آلودگی می شود. بنابراین احداث این بزرگراه از ضروریات شهر تهران است.

کاهش یک و نیم درصدی ترافیک کل شهر تهران با احداث آزادراه شهید شوشتری  

حق بین ادامه داد: با احداث این پروژه حدود یک و نیم درصد از ترافیک کل شهر تهران کاهش می یابد و در منطقه شرق حدودا پنج درصد ترافیک را کاهش می دهد و یک روان سازی مناسبی برای بزرگراه بسیج و کل شبکه دربر خواهد داشت و موجب رضایتمندی شهروندان، کاهش آلودگی، کاهش مصرف سوخت و موضوعات دیگر می شود و به همین دلیل ضرورت دارد این پروژه به سرعت احداث شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • برای روان سازی ترافیک ۶۰ هزار میلیارد اختصاص یافت
  • ساخت یک بزرگراه جدید در تهران
  • طرح ترافیک جدید تهران امسال اجرا نمی‌شود
  • جمع‌آوری «نامزد گلوله‌ها» سال گذشته از نمایشگاه کتاب به شدت غیرفرهنگی بود!
  • افتتاح فاز اول آزادراه شوشتری تا پایان سال
  • استفاده از درس آموخته‌های سیل ۱۴۰۳ در بحران‌های احتمالی ناشی از آب در پایتخت
  • افزایش حقوقها مطابق قانون و هزینه‌های سبد خانوار نیست
  • بیشترین تصادفات تهران در این مناطق رخ می‌دهد
  • تقدیر شورای‌عالی انقلاب فرهنگی از سریال «رستگاری»
  • مرسدس‌بنزهایی که در خیابان می‌بینید، چقدر خرج نگهداری دارند؟