Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-04-27@13:23:58 GMT

◄ شمارش معکوس برای برچیده شدن پل حافظ

تاریخ انتشار: ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۲۲۱۵۸

تین نیوز

به تازگی معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران از تصویب طرح شورای ترافیک شهر تهران برای برچیدن پل حافظ از محدوده خیابان کریم خان تا انقلاب خبر داده است. این پل در محدوده خیابان طالقانی تهران پس از عبور از چهارراه کالج به سمت جنوب شهر می رود و مسئولان شهری می گویند بار بزرگی از ترافیک منطقه نمی کاهد و حتی تعمیر و نگه داری آن نیز هزینه بالایی روی دست شهرداری می گذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

به گزارش تین نیوز، بدین ترتیب به نظر می رسد که پس از پل گیشا، این دومین پل با عرش فلزی در تهران باشد که توسط شهرداری برچیده می‌شود. 

 هفت پل معروف تهران

هفت پل معروف تهران را در سال های ابتدایی دهه 50 خورشیدی، نه برای کنترل ترافیک بلکه برای تسهیل تردد کاروان بازی‌هایی آسیایی ١٩٧٤ طول سال‌های 1351-1352 در تهران ساخته شدند: «پل‌های سه‌گانه حافظ، کریم‌خان زند، گیشا، آزمایش و پل چوبی»

هفتمین دوره بازی‌های آسیایی از دهم تا بیست‌وپنجم شهریور ‌سال ١٣٥٣ برای نخستین‌بار در خاورمیانه و تهران برگزار شد. شهرداری تهران که در رأس آن غلامرضا نیک‌پی، شهردار اعدامی سال‌ها بعد بود، برای کنترل ترافیک در مسیر هتل‌های معروف تهران تا ورزشگاه، ساخت پل‌ها را در دستورکار قرار داد و بعد هم یک شرکت بلژیکی مسئولیت ساخت این پل‌ها را به عهده گرفت. این پل‌ها تماما فلزی ساخته شده و تنها بر لایه رویی آن آسفالت ریخته شده است.

این پل‌ها که در آغاز دهه پنجاه  برای ورود کاروان بازی‌های آسیایی ساخته شدند، هیچ کدام از طراحی لرزه‌ای برخوردار نبودند و موقتا ساخته شدند. قرار بود بعدها  بعد از چند سال آن پل‌ها برچیده شوند و سازه‌هایی مقاوم‌‌تر و بزرگ‌‌تر جای آن‌ها را بگیرند. اما حالا چند سالی است که زمزمه‌های برچیدن همیشگی آن‌ها و دفن هزاران خاطره به گوش می‌رسد، همان خوابی که برای پل گیشا تعبیر شد، برای پل حافظ هم دیده‌اند.

پل‌های سه گانه حافظ

پل‌های حافظ روی خیابان جمهوری و طالقانی (حافظ- طالقانی، حافظ- انقلاب و حافظ- جمهوری) قرار دارد. هنگام ساخت این پل‌ها هیچ گاه توقع نمی‌رفت که وزن زیادی را تحمل کنند، اما حالا محل عبور دائمی خودروها، اتوبوس‌ها و حتی کامیون‌هایی با بار اضافی شده است.

این پل که در قسمت مرکزی تهران است، خاطرات زیادی از مراسم مذهبی، جشن‌های پیروزی یا انتخاباتی، تظاهرات و راهپیمایی‌های مردم تهران را به خود دیده است و بالای آن هم، همیشه مأمن خوبی برای عکاسان خبری بوده تا بهترین عکس‌ها را ثبت کنند.

پاساژ علاالدین، مجتمع چارسو، بازار موبایل ایران از مجتمع‌های تجاری اطراف پل حافظ‌اند. از  دیگر مراکز مهم در اطراف پل حافظ می‌توان به بورس اوراق بهادار تهران، دانشگاه امیرکبیر، خیابان نوفل لوشاتو و در آن سفارت فرانسه و اتالیا، بیمارستان نجمیه و پاساژ امجد (بورس قطعات تخصصی الکترونیک) اشاره کرد.

و حالا.... سرانجام پل حافظ

صفا صبوری دیلمی در خصوص وضعیت پل حافظ و احتمال برچیده شدن این پل، گفت: مطالعات در مورد وضعیت پل حافظ از محدوده خیابان کریم‌خان تا انقلاب انجام شده است و از نظر ترافیکی برچیدن این پل مورد تایید است.

وی با بیان این‌که پل حافظ که از روی خیابان طالقانی رد می‌شود کاربرد چندانی ندارد، گفت: در حال حاضر به دلیل شیوع بیماری کرونا طرح ترافیک اجرا نمی‌شود، اما در کل زمانی که طرح ترافیک در این محدوده اجرایی می‌شود این پل از لحاظ ترافیکی مشکلی را از شهر حل نمی‌کند و تنها باعث می‌شود که خودروها پشت چراغ راهنمایی خیابان طالقانی نایستند.

معاون فنی شهرداری تهران با بیان این‌که این پل عرش فلزی است و در سال‌های قبل به صورت موقت احداث شده بود، گفت: این پل مشکل ترافیکی حل نمی‌کند و خودروها به جای آن که پشت چراغ قرمز خیابان طالقانی بایستند چند متر جلوتر پشت چراغ قرمز خیابان انقلاب توقف می‌کنند؛ این در حالی است که این پل بزرگ تاثیرات منفی بر روی خانه و مغازه‌های خیابان حافظ گذاشته و تعمیر و نگهداری آن بسیار زیاد است.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: پل حافظ پل های تهران خیابان طالقانی پل حافظ سال ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۲۲۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیشترین تصادفات تهران در این مناطق رخ می‌دهد

به گزارش خبرآنلاین، رییس پلیس راهور پایتخت از وقوع ۵۹ درصد تصادفات تهران در بزرگراه ها خبر داد.

ایسنا در خبری نوشت: سرهنگ سید ابوالفضل موسوی‌پور در این نشست مشترک مدیران ارشد معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با پلیس راهور پایتخت اظهار کرد: طبق آمار، ۵۹ درصد تصادفات شهر تهران در بزرگراه ها رخ داده که مهمترین عامل آن سرعت غیرمجاز بوده است.

وی تاکید کرد: مناطق ۴ و ۱۲ در صدر آمار تصادفات در پایتخت قرار دارند.

وی افزود: هر چقدر حمل و نقل عمومی افزایش پیدا کند شاهد کاهش حضور خودروهای شخصی در معابر، روان سازی ترافیک و کاهش آلودگی هوا خواهیم بود.

شهریار افندی‌زاده، مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران نیز با اشاره به تردد ۲۵ میلیونی مردم پایتخت با استفاده از وسایل نقلیه شخصی و عمومی گفت: ارتقای هوشمندسازی سیستم حمل ونقل شهر تهران از اهداف این نشست است. ضمن اینکه کارهای مشترکی در بحث پارکینگ های حاشیه ای و مدیریت بار در سیستم شبکه معابر خواهیم داشت.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899480

دیگر خبرها

  • (تصاویر) خیابانی که قرار بود شانزلیزه ایران شود
  • ساخت یک بزرگراه جدید در تهران
  • خبر جدید و لو رفته درباره طارمی
  • (تصویر) پلیس زن راهنمایی و رانندگی در خیابان‌های تهران قدیم
  • تهران قدیم| پلیس زن راهنمایی و رانندگی در خیابان‌های تهران/ عکس
  • بیشترین تصادفات تهران در این مناطق رخ می‌دهد
  • انتخابات در تهران تمام الکترونیک است + فیلم
  • شمارش معکوس برای اصلاح نرخ تورم سالانه
  • شمارش معکوس معرفی بهترین فوتبالیست جهان!
  • سازه جدید در عمارت منسوب به «فخرالدوله» برچیده شد